Bine ai venit la 6 apartments! Dacă ai ajuns aici înseamnă că te gândești serios să îți înșeli casa cu o casă la munte. Se mai întâmplă, noi înțelegem și putem să îți oferim o aventură de câteva zile la munte cu prietenii sau familia.

Complexul cu cele 6 apartamente este situat în Predeal, pe Valea Prahovei și poți să ajungi la noi cu mașina sau cu trenul. Aproape de pârtie, dacă vii pentru ski, aproape de centrul stațiunii, dacă vii pentru aer curat și un vin fiert.

Avem 4 apartamente cu un singur dormitor și canapea extensibilă și un apartament cu două dormitoare și canapea extensibilă. În al 6-lea stăm noi.

Poți să îți bei cafeaua de dimineață pe terasă și dacă rămâneți în pană de idei, am lasat noi câteva lucruri la îndemână: jocuri de tablă și cărți.

Nu avem room service, restaurant cu chef francez cu două stele Michelin, sală de sport cu instructor personal fost culturist, saună din lemn de plop, jacuzzi cu HDTV-uri ascunse sub apă sau cearșafuri brodate cu aur, dar suntem convinși că o să iți placă super mult grămezile de alte surprize mărunte pe care le-am pregătit.

Și știm sigur că la final o să le recomanzi prietenilor tăi să vină aici.

Da, suntem atât de siguri!